pühapäev, 10. mai 2009

Kaunist emadepäeva!

Emadepäevanädal oli sündmusterohke. Esmaspäeval tegi Merili ema Elleriin avapaugu muusikatunniga, kus loodi rütmipillide abil terve orkester, mängiti ja lauldi. Teistmoodi tund on ikka tore!

Kolmapäeva ja neljapäeva hommikuti olid kontserdiproovid. Harjutamisevaev tasus ära ja kontsert oli soe ja südamlik. Kontserdile järgnes laululahing. Meile sattus loosi tahtel laul "Mu koduke". 15 minutit harjutamist ja lavaküpsed me olime! Tänud dirigent Johni ema Maarikale, kes ohjad enda kätte haaras ning rahval koonduda aitas. Massid laval olid vägevad ! Mis peamine?Saavutasime ju ESIKOHA!

Reedel saabus 2. tundi Kristi ema Iveta. Tema on ametilt optomerist. Kaasas oli aparaat silmade kontrolliks. Rääkisme silmade tervishoiust, saime vastused huvitavatel küsimustele. Iga õpilane sai kaasa paberilehe masinast, mis oli registreerinud nägemisteravuse. Õpetajal oli hea meel, et nägemisteravus pole halvenenud. Kõige tervemad silmad olid Lilianal, lausa ideaalsed! Nii mõnigi sai soovituse silmaarsti külastuseks!
Viimases tunnis (eesti keeles) lugesime juttu "Anne ema ootab beebit".Õpetajal avanes võimalus avalikustada avalik saladus, et õpetaja Lea pere ootab ka beebit... Webfetti.com
Arutasime, et milliseid ettevalmistusi oleks vaja teha enne beebi koju tulekut, kaua beebi ema kõhus kasvab. Koos arvutades ja üheksat kuud lugedes, said kõik aru, et õpetaja Leal ei ole kuidagi võimalik sügisest õpetajaametit pidada. Roberti küsimusele:" Mis ajaveebist saab?" Vastasin :"Tuleb Beebiveeb!"
KAUNIST EMADEPÄEVA JÄTKU!

Panin üles salidišõu emdepäevaüritustest. Kuna pilte on palju, siis loeb ennast ka kauem üles. Varuge kannatust! Vähendasin leheküljel kuvatavate postituste avu. Kes tahab vanemaid postitusi vaadata, see sirvib arhiivi!


0 comments: