teisipäev, 7. oktoober 2008

Nüüd on mitu päeva vaikust olnud... Polegi nii kerge blogi pidada ja kogu aeg kirjutada!Vahepeal on olnud väga töine!
SmileyCentral.com
Täna oli päris tore päev... alguses! Koduseks tööks oli kauba reklaamimine ja selleks mängisime turgu, et kõik esineda saaksid. Rekalaame oli igasuguseid, mõni oli välja mõelnud vahva luuletuse. Enim reklaamitud kaubad olid tomatid, porgandid jm juurviljad, "petšopid". Erilist tähelepanu pälvisid Williami värske haug, mis püütud hommikul merest, Brita-Liisi kastanimunad, mida mulda pannes võid saada tuhandeid,Andra Anetti kommid, mis tänasel päeval olid täiesti tasuta, Verneri porgandid, mille reklaamimiseks oli kirjutatud luuletus, Markuse värskelt pressitud kodune õunamahl, mida sai pärast täiesti tasuta juua ning nalja sai ka Kevini ainulaadse arvutimänguga, mis on kõigi laste unistuseks. ! KÕIK OLID VÄGA TUBLID!
Õpetaja üritas pildistada, aga ei ole kerge teha mitut tööd korraga. Piltide valik sai veidi kesine.

Päeva lõpuks kiskus riiuks!SmileyCentral.com Inimeseõpetuse tund läkski moraali lugemiseks. Õpilased ei kuula tähelepanelikult ülesannete selgitusi, ise tööülesannet läbi ei loe ja hakkavad kohe küsima, kuigi õpetaja on sama teema just lõpetanud! Töölehtede täitmisel läheb käekiri lohakaks, joonlauaga tõmmatud jooned kõveraks, päevikusse ei kirjuta koduseid ülesandeid!
Rääkisime klassiõhtu (22.10 kell 17.00?)pidamise plaanist. Õpetaja ootab abilisi organiseerima, et koostada klassiõhtu kava. Teemaks oleks "Jube klassiõhtu"
SmileyCentral.comSmileyCentral.com(Nõiad, kollid jms.)SmileyCentral.com

0 comments: