reede, 19. september 2008



Ja ongi kolmas koolinädal läbi!
Üldiselt on õpilased tublid: koolitööd tehtud, õppevahendid kaasas, tundidest osavõtt hea. Millega ei saa rahule jääda,on vahetunnid...

Täna lugesime A. Perviku raamatut "Paula päästab Kassopeiat".(Tõsiselt vahva raamat!)Rääkisime koolikiusamisest ja arutasime Paula raamatu põhjal laste käitumist. Koostasime ka klassireeglid, et lõpuks ometi lõppeks õpetaja kisamine ja igaüks saaks seinalt lugeda ja reegleid meelde tuletada.

Kõige koledam on koolimajas lärm vahetundidel ja reegliks on, et kes tahab rahulikult olla, on klassiruumis. Meie poisid aga ei ole sellest aru saanud! Jätkub tormamine koridoris ja kui korrapidajaõpetaja riidleb, joostakse klassis edasi.
Kuidas saaks ilma rüselemise ja maadlemiseta? Tulistamise mängud keelasin ka ära, peale kooli, palun!

Söögivahetunni reegel! SmileyCentral.com

Kui oled söönud, lähed klassi ja jätkad tööd. Kuna sööme 3. tunni ajal ja sööklast tulles teised õpilased juba õpivad, siis koridor läbitakse vaikselt. Klassis on alati töö ootamas. Midagi on lõpetada või on tööülesanne tahvlil. Täna kirjutasin esimesed märkused neile, kes pidevalt sellist nõuet eiravad. Õpilane peab aru saama, mis nõutud ja minu arvates ei ole normaalne, kui käime kogu aeg kahekaupa paaris käest kinni, sest lapsi usaldada ei saa.
Sellised on väikesed mured ja loodan, et need kaovad. Üldiselt on 2. b klassiga tore tööd teha!

Mõnusat nädalavahetust!SmileyCentral.com

0 comments: