teisipäev, 28. aprill 2009

KUIDAS SAUEKAD VILJANDIS TEATRIS KÄISID...

Reis algas põnevalt! Kahekordne buss, reisiseltskonnaks 2 a, 2b ja 3a klassi õpilased, kõigil tuju hea ja ärevus suur.
Sõit oli küll pikk (2h 15 min), kuid lapsed pidasid hästi vastu! Teatrimajaga jäi aega enne etendust tutvuda pool tundi.
"Tjorven Soolavareselt" oli minu jaoks nähtud lugu, aga ikka oli põnev! Õpilased jälgisid huviga, vaheajal kulutati raha puhvetis, kedagi ei pidanud korrale kutsuma-kõik oli nii nagu peab!

(Klikkides pildile ja etenduse nimele saab pilte vaadata! Brita-Liisi isa võib ühel pildil tuttavat pakendit silmata! :) )

Enne kodutee algust sõime teatriesisel väljakul ära kaasa võetud toidutagavara ning reis võis alata!

Kui pool teed sõidetud, tundsime tugevat kütuse lõhna. Arvasime, et ju on bussiluugid liialt avatud, et tuuletõmbus kisub vingu sisse. Bussijuht lülitas ventilaatorid ka välja, et tuuletõmme väheneks... Hetk hiljem andsid tähelpanelikud liiklejad juhile märku, et midagi on meie sõiduvahendiga juhtunud... purunenud oli kütusevoolik ja "taguots" juba suitses.

Evakueerisime lapsed bussist nii kiiresti, et asjadki jäid bussi. Kui suitsemine lõppes, julgesid vanemad bussi minna ja laste asjad välja tuua. Ei osanud siis keegi arvata, et sõit jätkub alles kahe tunni pärast!

LUGU JÄTKUB... (Lisan pilte ka... varsti!)

0 comments: